2010. 02. 03.

egy történet a mai napról...

A lány, mikor felébredt nyomott hangulatba volt. Az első kávé után elolvasta mit jósolnak neki a csillagok erre a napra. Azt mondták, hogy különösebb ok nélkül jó napja lesz. Igaz ezen a napon semmi érdekes nem történt vele. Van egy titkos hódolója akitől kapott egy sms-t aminek az olvasása után még nagyobb lett az ego-ja.
Nem tudta, hogy miért pont ennek a titkos hódolónak kell és miért nem annak aki után a szíve már hónapok óta sóvárog. Így nem tudott mit tenni a hódoló ajánlánlatát elutasította, de a hangulata feldobott volt és úgy érezte, hogy semmi oka panaszra. A délelött folyamán a kedvenc tanára társaságát élvezhette egymás után két órán keresztül. Kissé feszülten hagyta el az iskola kapuját, de tudta, hogy nem sokára hazaér és otthon nyugalom várja. (ami persze ritka)! Otthon sem történt semmi érdekes csak pihent és gondolkodott, hogy talán majd holnap, holnap más lesz és történik valami izgalmas amire kicsi szíve vár, történik valami nagy kaland, valami kicsi jó, valami kicsi, apró öröm! Este a habokba merült és zenehallgatás közbe lemosta magáról a napi koszt és gondokat!

Így telt Szanndálka mai napja! :)

Saját történetek 2

Szerelmi vallomás 1.
Először is köszönöm… Hogy mit is? Gondolom fogalmad, sincs.J most elmondom.. köszönöm hogy részben megnyíltál nekem, és én megismerhettelek köszönöm azt a kevés időt, amit Veled tölthettem és köszönöm, hogy esélyt adtál nekem a boldogságra.. Elmondom neked, mit érzek. Szeretlek! Az első találkozásunkkor a torkomban gombócot éreztem, a vonaton igazgattam a ruhámat, hogy vajon tecceni fog-e neki. És akkor végre megérkeztünk te kedvesen elém áltál és bemutatkoztál nekem. Talán nagy zavarodban kétszer is elmondtad hogy Neked írtam az sms-eket. Én annyit feleltem hogy tudom a sötétben biztos nem látszott, de el is pirultam. Igaz akkor azt gondoltam, hogy egy kaland leszel számomra te is. Az életben nem számított nekem más, mint a kalandok. Máig emlékszek a csókokra melyek kettőnk közt csattantak el. De én naiv voltam és rajtad kívül mást választottam. De mégis este azt akartad aludjak melletted én, persze nem szóltam, hiszen szólni nem mertem. Akkor kezdtem ráébredni, hogy igen ez a fiú kell nekem. Az éjjel keveset aludtam néztem, ahogy te alszol. Másnap reggel kicsit el voltam keseredve de mégis belül boldog voltam hogy megtaláltam! Tudtam, hogy eltelik majd sok idő mire mi újra, látjuk egymást! Csak vártam és vártam akkor újra találkoztunk az a találkozás nem volt olyan szenvedélyes, de mégis éreztem, hogy Téged akarlak… És most most van. Rég nem hallottunk egymás felől talán egy kisebb haraggal váltunk el egymástól, mert én megint hibáztam! De minden megbocsátható. És ebben reménykedek! Várom azt a napot mikor majd újra a csókjaidtól ég a szám, Tudod, megszerettelek! Próbáltam elfeledni mi volt de sajnos nem sikerült! Kerestem a vigaszt más fiúk karjaiban De a vége mindig az lett, hogy Téged szeretlek! Menekültem az érzéseim elől viszont azok utolértek és most már elfogadtam, ha reménytelenül is de Téged szeretlek! Azt sajnos nem mondhatom, hogy örökre, hiszen semmi nem tart örökké de úgy érzem még sokáig, hiszen már tudom, hogy ha akarnálak se tudnálak feledni. Ne szólj, kérlek ne még ne, várj még! Nem kérem, hogy szeress, ha neked ez úgyse menne inkább, csak emlékezz, emlékezz arra, ami volt, ami már nincs és talán sose lesz! Ha halványan egy kis foszlányát látod a régelmúltnak, akkor szólj és én már boldog, vagyok!


Szerelmi vallomás 2
Azon az estén megváltozott minden, pár röpke pillanat alatt tudtam, hogy Téged szeretlek, és csak Te kellesz senki más. Azt kérded miért pont te? Nem tudok rá választ adni… Talán megbabonáztál… Igaz mindketten tudtuk, hogy nagy jövőnk nem lehet, de mégse tettünk a vonzalom ellen semmit. Számodra játék, szenvedély volt, számomra komoly érzelmek L… Tudod egy könnycseppben, megtalálod azt, mit irántad érzek… Keresem a pillanatot, amikor az ajkam újra ajkadhoz érhet… Bízok a sorban, hogy még találkozunk! Várom a napot, hogy újra Veled legyek… Lehet az is számodra csak kaland lesz, de szerelmes szívem boldog lesz, hogy újra közel érezhet magához… Nem haragszom rád, ha nem tudsz szeretni, Csupán szeretnélek magamhoz közel érezni! Majd ha azt mondod, hogy nem akarod semmi baj fájni fog, de beletörődök… Ha kell, elengedlek… Nem mondom, hogy nem fog fájni, ha más karjában pihensz s, majd ha más csókol, de ha látom Rajtad, hogy boldog vagy én rád nézek, s egy mosolyt erőltetek az arcomra, s így búcsút intek Neked! Nem kérem hogy majd utánam gyere, de bízok benne… Talán egyszer majd rájössz hogy én mindent megtettem hogy bebizonyítsam hogy téged szeretlek, de akkor már lehet késő lesz!


Talán majd holnap....
A lány már régóta nem hallott a srácról… Talán még reménykedett hogy egy napon az élet rögös útján még összefutnak.. Ám de életük ösvénye ellentétes irányba vezetett.. A srác ösvénye talán rögösebb volt a lányénál is.. Mind a kettejüknek voltak kisebb-nagyobb problémáik.. Arról ábrándoztak, hogy majd egyszer együtt elmenekülnek a gondok elől.. De a sors máshogy akarta… Az élet szele egy pilleként elsodorta őket egymás mellől… A távolság amúgy sem volt kicsi kettejük között, de a szerelem legyőzte… Most már talán csak a lány vágyakozik a srác után… De esze legmélyebb zugában tudja, hogy már soha nem találkozhatnak.. a szivében viszont még él a reménynek egy halvány sugara, hogy talán majd újra az ajkuk összeér.. Sajnos a sorssal szemben a remény túl gyenge.. A távolság egyre csak nő köztük.. De a lány azt mondja talán majd egyszer és nem akarja elengedni a szerelemét… A lány napjai csak összemosódnak és keresi azt aki majd a srác helyére lép… Tudja nagyon jól, hogy olyat mint Ő sosem találhat… hiszen ez a srác mint minden ember egyedi volt… Tudja hogy a szerelem nem égett ki még belölle és tudja hogy lesz még szerelmes talál majd mást aki után sírhat de azokban a könnycseppekben benne lesz a srácnak a hiánya.. a lány álmodozó tipus volt igy hitt acsodákban.. Hog egyszer talán a srác majd pont vele szemben sétál és megfogja a kezét és lágyan megcsókolja és boldogok lesznek míg meg nem halnak.. Ez az álom olyan meseszerű volt… és sajnos csak álom.. Egy napon, esős napon hazaért és leült a szobájának sarkába és egy nagy lélegzetet vett s elhatározta hogy elengedi a srácot.. Ez a döntés nagy volt talán a lány számára aki még hitt a mesékben túl nagy… Elővette az összes emlékét a srácról és ezeket elégette.. A füst sötét volt és szomorú a lány könnyei esőként fojtak végig az arcán… Csak zokogott, sirt és mél fájdalmat érzett a szivében.. Mikor minden emléket elégetett érezte, hogy a szivéből akkor sem tudja a srác emlékét törölni.. a lány ajka is könnyben uszott.. lágyan az ajkához nyúlt és mintha érezte volna a srác csokját utólsó csókját az ajkain.. Egy kicsit mintha mosolyra görbült volna az arca, lefeküdt és ennek a csóknak az emlékével álomra hajtotta a fejét.. mielött elaludt volna annyit mondott.. Hogy talán majd holnap..


Saját történetek :)

Hogy mit érzek?? azt kérded mit akarok Tőled?
Csak egy esélyt s mást nem kérek...
Egy esélyt arra hogy boldog legyek
Egy esélyt hogy jobban megismerjelek
Nem tudom mit eszek rajtad
De minden éjjel álmodok Rólad
Figyelj, tudom bolond voltam
s talán már mindent elrontottam..
De a szivem már csak érted dobog
Ha láthatlak már akkor boldog vagyok
Nem tudom szavakba önteni
de az életem képes lennék érted adni
Ha te azt kéred változzak, hát változok
Ha azt kéred távozzak, hát távozok
Titkon mindig abban biztam hogy majd egy napon megfogod a két kezem
s azt mondod gyere édesem gyere velem
Lehet hülyeség hogy rolad álmodok
de nélküled már élni sem akarok...
Ha nem lehetek tied elengedlek
s ha kéred nem sirok s hagyom hogy mással boldog lehetsz
Mindent meg teszek amit kérsz Tőlem
De sajnálom elfeledni nem tudlak még nem...



Azt kérded mi a bánat? Hát mindenkinek más... Éreztél már ugy valaki iránt hogy akár az életed is neki adnád? S mind ez hiába.. És Hazudtál már magadnak, hogy nem nincs vége, hogy van még folytatás? Alázkodtál már meg a kiszemelted elött könyörgő sms-t irva? Érezted mikor végre találkozol vele s nem mersz a szeme elé kerülni? Mondták már mások, hogy bolond vagy és hagyd!!?
Érezted már úgy hogy érte képes lennél bármire? Életed adnád s másét elvennéd.. Érezdted már, hogy tudod nincs tovább, de féltél belátni, hogy jobb lenne elengedni? Keltél már úgy hogy könnyes volt a szemed s tudtad, hogy éjjel megint róla álmondtál? Volt úgy hogy féltél este lecsukni a szemed mert tudtad, hogy őt látod akkor... És úgy voltál már, hogy senki sem tudta mi van veled és te féltél elmondani... Festettél már hamis mosoyt az arcodra úgy, hogy közben a szived darabokba volt? Hazudtál már a barátaidnak, hogy "jól vagyok, semmi baj" s ezt mind azért csak, hogy ne kejen Róla beszélned?! S megkérdezted magadtól, hogy miért őt, miért pont őt, de válaszolni nem tudtál? Türted már csendben mindenki rajtad nevet? Volt már ugy hogy padlón voltál, de arra törekedtél, hogy onnan is felszedj valamit? Érezted már hogy életed romokban hever s ez mind miatta? Érezted már ugy hogy minnál jobban utálni akarod annál jobban szereted? Kiabálnád a világnak, hogy ő az életed de nem mered? Hordoztál már ekkora súlyt a sziveden? Érezted már, hogy a remény is elhagyott? Érezted már, hogy boldog többé nem lehetsz? Mennyi kérdés és ez mind miatta de te csak türöd.. Hogy azt mondod igen egy pár megtörtént de ezek igy egyben nem... Pedig kicsi csillagom ez a bánat, ez a szenvedés..


A lány nagyon el volt keseredve mikor elhagyta az a sárc is akit végre a barna srác után ujra szeretni tudott... Úgy érezte, hogy más sosem fog szemében ujra csillogni az a fény.. az a fény amit ez a másik srác tartott életbem... Ám egy napon gondolta utra kel és kiengedi a gőzt.. em bizott semmiben... Tudta egy partiban ugyse talál rá a szerelem... Ám szembe jött vele egy srác ő is barna volt.. a lány leült várta, hogy majd leszolitja.. és igy lett..a srác stilusa olyan volt mint a lányé.. kajla és humoros.. a lány ugy érezte na talán most.. a srác közeledett a lányhoz de a lány félt ami szerintem érthető hiszem egy csalódást próbált felejteni... a srác észrevette, hogy a lány fél... igy lassitott a tempon.. A lány azt mondta magának na jo közelebb engedem és a padon két centit a srác felé osont.. a srácon látta hogy tetszik a neki... a helyzet vicces volt talán mindketten ovodában érezték magukat.... a lány elmosolyodott.. de mégse tudta megcsoklni a srácot.. a szivében valami görcsöt érzett.. érezte hogy talán még nincs kész... már kihajnalodott és a diszko bezárt... ez a buli ugy telt el ahogy a lány tervezte, hogy nem találta rá az igazira.. ám a lány nem tudta mi van vele.. valami belső hang azt sugta, hogy menni kell nem szabad megfállni.. igy a következő héten bizott abba hogy majd jön az ez uj srác.... és igy is lett.. a sréc ellopta a lány szivét.. ám a lányban még mindig volt egy kis féléem de ha a srácra gondolt elmosolyodott... eltelt együtt pár hát talán egy hónap is.. és a lány érezte igen bizhatok ujra... ám miota a lány ezt kimondta a srác mindig mindent a munkára fog.. pedig a srácca más volt.. összhangban voltak nem kellett mondani mit akar a másik... Talán a sráccal a lány elégedettnek érezte magát... ám eltelt egy hét két hét és a végleg vég lett .. de a lány még bizik benne hogy a srác visszajön.. hiszen látta a srácon hogy elégedett lánnyal.. a lány most nem szenved hiszen ha visszagondol hogy miyen volt a sráccal csak elmosolyodik igen ez vagyok én.. Talán egy npon majd a történelem megismétli önmagát és a lány melé ujra leül a srác és boldogok lesznek...
Ám a lány még mindig keresi a boldogságot hiszen tudja hogy elötte áll az még az élet...