2010. 02. 02.

idézetek :)

A teljesületlen kívánság okozta kín kicsiny ahhoz képest, amelyet a megbánás okoz: mert amaz a mindig kérdéses, beláthatatlan jövő előtt áll, emez a visszavonhatatlanul lezárt múlt előtt.
Arthur Schopenhauer



Nem vagyok rád dühös. Türelmetlenek vagyunk, nincs bennünk elég megértés. Álmodozunk, a lehetetlent akarjuk. Te is, én is. Szeretném elfelejteni a múltamat. Általad, veled akarok túllépni rajta. Nem hagylak el. Melletted leszek addig, míg rá nem ébredek, hogy közös álmaink sose válhatnak valóra. De ha mégis elmegyek, vissza sose nézek. Megbánás nélkül megyek tovább. Feladom az álmodozást.
Liv Ullmann



Az életnek minden öröme csak por és hamu, és az örömnek előzetes érzése - a remény - sokkal édesebb, boldogítóbb, mint maga az öröm, mert ha elértük, amire vágytunk, meghal a vágy, és vele az öröm is.

Percival Christopher Wren



Mindenütt a szerelmet kell keresnünk, és vállalnunk kell, hogy esetleg órákig, napokig, vagy akár hetekig csalódottak leszünk miatta. Mert abban a pillanatban, amikor elindulunk keresni a szerelmet, ő is elindul, hogy megtaláljon minket. És megvált.

Paulo Coelho



Tudom, hogy milyen, ha olyan kicsinek és jelentéktelennek érzed magad, amennyire csak lehet, és ez hogy tud fájni belül olyan helyeken, amikről nem is tudtál. És mindegy, hogy hányszor csinálsz új frizurát, vagy hányszor mész edzésre, vagy hány pohár shardolét iszol a barátnőiddel. Az ágyban minden éjjel aprólékosan végiggondolod, hogy mit rontottál el, vagy hogyan érthetted félre a dolgot, és hogy hihetted akár egy rövid percre is, hogy boldog voltál. És néha még meg is győzöd magad arról, hogy észhez tér, és becsönget hozzád. És ezek után, bármilyen sokáig is tartott, elmész egy új helyre, és akikkel találkozol, visszaadják az életkedved, és a lelked apró darabjai egyszer visszaállnak, és a zavaros idők, azok az esztendők, amik így elmentek, lassan kezdenek elmosódni!
Holiday c. film



A legnehezebb dolog szeretni valakit, hagyni, hogy hibázzon, és ennek ellenére tovább szeretni őt.
Lagzi-randi c. film



Minden kapcsolat, történés valahonnan valahová tart. Erre kell figyelni. Úton vagyunk-e még? Vagy már csak ismételjük magunkat? Mit "hoz ki" belőlünk az együttélés? Jót? Előre lépést, derűt, szabadságot, munkaképességet? Rosszat? Idegességet, beszűkülést, rosszkedvet? A kapcsolat változik, és benne változunk mi is. Előfordulhat, hogy az utak szétágaznak. Ha tartósan úgy érezzük, hogy már nincs dolgunk egymással, harag és gyűlölet nélkül is el lehet búcsúzni. Azonban sokszor a másikra haragszunk, mert nem olyan vagy nem vált olyanná, amilyennek elképzeltük. Pedig nem tehet arról, hogy nem vagyunk elég jó emberismerők, és olyat kértünk, amit nem tud megadni. Elmenni könnyen kell, ahogy a levél leválik a fáról. Elmenni egyszer szabad csak és véglegesen. Egy foghúzás rossz, de elviselhető. De ha mindennap húznának rajta egy keveset - azt nem lehetne kibírni. Az ilyenfajta szétválásban tönkremegy két ember.
Popper Péter

Hogy telt a mai napom?

A mai napom lassú és eseménytelen volt :)
Reggel kicsit nyomottan ébredtem :)
kinyitottam a szemem és az első gondolatom a pici szerelmem volt :)
Mindenki tudjaű, hogy érte az élemet is odaadnám gondolkodás nélkül...
az iskolában az osztálytársaim szokás szerint hozták a formájukat :P
Suli után találkoztam a Cuncimmal és ittunk egy teát a törszhelyemen, a proszitba és beszégettünk végre magyar pasikról és nem törökökről :) Mondta hogy hétvégén kiállt mellettem ami nagyon jól esett hát a mai napról ennyit de kövesd figyelemmel a mindennapjaimat :) Lesz még izgibb is

2010.02.02.

Gondoltam , kipróbálom blogolok :) Sok megosztanivalóm van a világgal reméllem sokat jársz majd ide :)
Ismerj meg íme egy rövid bemutatkozás :)
Hát mit is irjak...? Néhány tulajdonságom...:)
°bátor, lendületes, de sokszor makacs és önfejű:P
°provokatív
°Magabiztos nehéz megzavarni
°Tüzes, gyors és lendületes
°Életvidám ám néha egy kis depi belefér
°Időnként beolvasós, jól megmondós
°Vezető, irányító
°Romantikus, vad..:P
°Szenvedélyes valamint tartózkodó
°Kiismerthetetlen, kötődő
°Nem szeretek csak vonzódok de azt nagyon

°Hát dióhéjban ilyen vagyok..Sokan mondják mindenki Szandykája..:) Csak mert egyesek szeretnek de vannak akik utálnak viszont senki sem marad velem szemben közömbös..:P :P Ha megakarsz ismerni hajráá ;) Én nem harapok :D amíg a helyzet nem kivánja úgy;):D Próbálom élni az életem úgy mint mások ugye ez nem mindig sikerül, mert azt mondják hogy én más vagyok..:D Az tény és való hogy néha magam sem tudom mit akarok:D a szlogenem éljünk a mának...;) rögtönző ám de magabiztos személyiség vagyok..:P nem szeretem ha valami nem sikerül mert általában minden összejön és van amit én akarok ezért is hivnak a bárónőnek;):P szivecske ..:Utálom az átverős, kecsegtetős fiúkat..:D És a fajgyűlölőket rühellem.. Nya ennyit Rólam :) "Fő az Önbizalom.." Ha akarsz alkoss rossz véleményt Na de rólam...?:D :D